Meer weten?

Waar staat jouw organisatie met de aansluiting op de Haal Centraal API’s?

Het VNG-bestuur wil de Haal Centraal API-specificaties voor de BRK, BAG, BRP en WOZ tot standaard verklaren op het niveau ‘pas toe of leg uit’. De Haal Centraal API-specificaties zullen enige tijd naast de StUF-BG Vraag/Antwoord-standaard worden gebruikt en de StUF-BG Vraag/Antwoord-standaard uiteindelijk volledig vervangen.

 

Als gebruikersvereniging zijn we met Centric en de VNG in gesprek over de implementatie van de Haal Centraal API-specificaties en uitfasering van de StUF-BG Vraag/Antwoord-standaard. Om dit gesprek goed te kunnen voeren, zijn we benieuwd waar onze leden staan met de aansluiting op de API’s en welke behoefte aan ondersteuning zij hebben. Daarom voeren we een enquête uit.

 

De enquête is bedoeld voor de hoogstgeplaatste functionaris binnen de organisatie die zich bezighoudt met ICT, informatisering en automatisering. Dit kan bijvoorbeeld de chief information officer (CIO) zijn of de directeur ICT. Om de doelgroep te bereiken, hebben we ervoor gekozen om de link naar de enquête te publiceren op de (Pleio-)sites van het CIO-beraad en IMG-verbindt! Mogelijk heb je hiervan bericht ontvangen. We zouden het in dat geval erg waarderen als je meedoet.

 

Behoor je niet tot de primaire doelgroep, dan zouden we het erg waarderen als je het onderzoek binnen jouw organisatie bij de juiste persoon onder de aandacht brengt.

 

De enquête duurt ongeveer 7 minuten om te voltooien.

 

Het kan nuttig zijn om voorafgaand aan deelname kennis te nemen van:

Voor meer informatie over Haal Centraal, zie de website van de VNG.< GA TERUG Volgende > < Vorige