Meer weten?

Voorzittersoverleg 2021

Op 12 november 2021 is het Voorzittersoverleg 2021 gehouden. Dit keer was het een hybride vergadering: een deel van de genodigden was fysiek aanwezig in het Oude Stadhuys te Gouda en een deel is digitaal aangehaakt. Doel van het jaarlijkse voorzittersoverleg is zowel om de voorzitters te bedanken voor hun bijdrage gedurende het afgelopen jaar als om elkaar op de hoogte te stellen van wat er zoal speelt in de diverse overleggen.

 

In 2021 hebben de meeste vakgroepen, gebruikersoverleggen en tactische en strategische overleggen digitaal plaatsgevonden. Dit bevalt goed; in veel gevallen zal men ook in de toekomst een deel van de overleggen digitaal houden. Een veelbesproken onderwerp in de diverse overleggen was SaaS en de toegang tot de data. Benadrukt is hoe belangrijk het is dat de verschillende business units met elkaar samenwerken op het gebied van datawarehousing en het dataplatform. Centric onderkent dit en zorgt ervoor dat daarover binnenkort meer duidelijkheid wordt gegeven.

 

Na het Voorzittersoverleg en op dezelfde locatie is de ALV gehouden. Hiervan is apart verslag gedaan. De Strategische Conferentie die ook zou worden gehouden, kon helaas niet doorgaan vanwege het toenemende aantal coronabesmettingen. We gaan op zoek naar een nieuwe datum en mogelijk andere vorm voor de conferentie.< GA TERUG Volgende > < Vorige