Meer weten?

Vooraankondiging Gebruikersonderzoek Suites voor het Sociaal Domein 2023

De Gebruikersvereniging Centric wil graag weten hoe eindgebruikers de Suites voor het Sociaal Domein van Centric ervaren en waarom. Deze informatie gaan we gebruiken om samen met Centric gerichte acties te definiëren die moeten leiden tot verbetering van de Suites. Daarom gaan we een gebruikersonderzoek uitvoeren. Dit doen we in samenwerking met onafhankelijk onderzoekbureau Yorizon.

 

De uitdaging is om de kwaliteit van de Suites doorlopend te verbeteren. Eindgebruikers spelen hierbij een belangrijke rol. Behoor je tot de doelgroep, dan zouden we het erg waarderen als je meedoet. Deelname is anoniem en onderzoeksresultaten zijn niet naar individuele personen te herleiden.

 

Het onderzoek start 10 oktober. Dan versturen we een e-mail met een link naar de online vragenlijst. De informatie zal ook op het samenwerkingsplatform Sociaal Domein en op het Customer Portal worden geplaatst. Je kunt de vragenlijst tot 7 november invullen.

 

De vragen in de enquête hebben betrekking op verschillende aspecten van de Suites voor het Sociaal Domein. Voorbeelden hiervan zijn performance, gebruiksvriendelijkheid, documentatie en training.

 

Uiteraard communiceren we via diverse kanalen over de resultaten en opvolging. Een voorbeeld van een publicatie vind je hier.

 

Wil je meedoen met het onderzoek, houd dan je e-mail, het samenwerkingsplatform Sociaal Domein en het Customer Portal in de gaten.< GA TERUG Volgende > < Vorige