Meer weten?

Gebruikersvereniging biedt samenwerkingsplatformen voor Belastingen, Leefomgeving en Sociaal Domein

In december vorig jaar zijn we van start gegaan met het samenwerkingsplatform Centric Leefomgeving. Leden kunnen hier gemakkelijk in contact komen met collega’s van andere organisaties, vragen stellen en kennis en ervaringen delen. Ook in andere domeinen is er interesse om op deze manier samen te werken. Daarom rollen we het concept verder uit.

 

Het samenwerkingsplatform Centric Leefomgeving is ingericht op initiatief vanuit de gemeente Zaanstad en Centric. Dit is gebeurd in de Microsoft Teams-omgeving van de gebruikersvereniging. Het platform heeft inmiddels meer dan 230 gebruikers en er is vrijwel dagelijks activiteit.

 

Na het succes voor Centric Leefomgeving, biedt de gebruikersvereniging nu ook samenwerkingsplatformen voor Centric Belastingen en Centric Sociaal Domein. Op een later moment volgen platformen waar leden kunnen samenwerken rondom andere oplossingen van Centric.

 

Wil je ook in contact komen met collega’s van andere organisaties, vragen stellen en kennis en ervaringen delen rondom Centric Belastingen, Centric Leefomgeving en Centric Sociaal Domein? Vul dan het aanmeldingsformulier in.< GA TERUG Volgende > < Vorige