Meer weten?

Vakgroep Contract- en Leveranciersmanagement levert oplegger bij GIBIT op

In december 2016 zijn de Gemeentelijke Inkoopvoorwaarden bij IT (GIBIT) door de VNG vastgesteld. Om de GIBIT zo goed mogelijk toe te kunnen toepassen, heeft de vakgroep Contract- en Leveranciersmanagement (CLM) van de Gebruikersvereniging Centric hierbij een oplegger opgesteld. Deze oplegger bevat afwijkingen van en aanvullingen op de GIBIT 2016 (GIBIT 2018-1).

De gebruikersvereniging en Centric werken samen aan de vernieuwing van de modelcontracten die eerder samen zijn opgesteld. In eerste instantie is gewerkt aan een oplegger bij de GIBIT. Andere contractdocumenten, zoals de raamovereenkomst, de verwerkersovereenkomst en de service level agreement (SLA), worden ook meegenomen.

Het dagelijks bestuur van de gebruikersvereniging heeft de oplegger bij de GIBIT op 19 juli 2019 vastgesteld. Het bestuur adviseert de leden van de gebruikersvereniging om de oplegger te gebruiken bij komende contractuele relaties met Centric.

Download de oplegger bij de GIBIT hier.

Hebt u vragen, ervaringen of tips, dan vernemen wij dit uiteraard graag. Ook omdat de oplegger op enig moment met betrokken partijen zal worden geƫvalueerd en waar nodig bijgesteld. U kunt uw vragen en opmerkingen via e-mail sturen naar info@gvcentric.nl.< GA TERUG Volgende > < Vorige