Meer weten?

Productbeleid lokale overheid 2019-2020

Het vernieuwde productbeleid van Centric voor de decentrale overheid is online beschikbaar. Hierin staan de belangrijkste ontwikkelingen voor de komende twee jaar. Zowel per Suite als op het terrein van infrastructuur en platformen. Leden van de gebruikersvereniging hebben het voorgenomen beleid gereviewd voordat dit is gepubliceerd. Patrick van Domburg, burgemeester van IJsselstein en voorzitter van de Gebruikersvereniging Centric, heeft het beleid symbolisch in ontvangst genomen van Maarten Hillenaar, directeur Public Sector Solutions, Centric.

Het productbeleid is deze keer beknopter dan voorheen en zal ook nog dynamischer worden. Dit is vanwege de transitie van Centric van levering van in eigen beheer ontwikkelde software naar volledige ICT-ontzorging van lokale overheden en de aansluiting van deze transitie op bewegingen als Common Ground en Samen Organiseren.

Productbeleidboek

Enkele belangrijke infrastructurele zaken die we er hier voor u willen uitlichten zijn:

 1. Vrijgave van Oracle Weblogic 12.2.1.3.0 in combinatie met Forms & Reports 12.2.1.3.0 (kan nu ook secure met HTTPS geïnstalleerd worden)
 2. Diverse belangrijke einddatums ondersteuning (de meeste zijn al een keer gecommuniceerd, maar dit geeft een totaalbeeld):
  • Windows 7
  • Windows Server 2008 R2
  • SQL Server 2008 R2
  • Office 2013
 3. Geen vrijgave van Oracle 18, Centric gaat zo snel mogelijk starten met de vrijgave van Oracle 19

Voor de geplande ontwikkelingen per Suite, verwijzen we u naar het productbeleid zelf.

Het productbeleid is beschikbaar voor geregistreerde klanten. U kunt hiervoor inloggen op het Centric Productbeleidsboek (PBLO) of de informatie opvragen via het Customer Portal van Centric.

Heeft u vragen of opmerkingen over het productbeleid? Laat het ons weten. U kunt uw vragen en opmerkingen e-mailen naar rick.vanrooijen@gvcentric.nl.< GA TERUG Volgende > < Vorige