Meer weten?

Einde ondersteuning oude versies Suite4Omgevingsdiensten en module Documentenuitvoer

Centric heeft organisaties die nog oude versies van de Suite4Omgevingsdiensten of de module Documentenuitvoer gebruiken laten weten de ondersteuning van deze software te gaan beëindigen. De ondersteuning van versie 8.4 van de Suite4Omgevingsdiensten eindigt op 1 juni 2019, de ondersteuning van versie 4.3 van de module Documentenuitvoer eindigt op 1 mei 2019.


Het beleid van Centric is om de huidige en voorgaande versie van haar programmatuur te ondersteunen. Contractueel is dit ook zo afgesproken. Als gebruikersvereniging hebben we begrip voor dit beleid en ondersteunen we de uitgangspunten hiervan. Daarom hebben we het bericht van Centric meeondertekend.


Mocht u nog een oude versie gebruiken van de Suite4Omgevingsdiensten of van de module Documentenuitvoer, maakt u dan snel een afspraak met de betreffende productmanager van Centric om de upgrade naar een ondersteunde versie door te nemen. Zo kunt u met ondersteunde software blijven werken en kan Centric continuïteit blijven garanderen.< GA TERUG Volgende > < Vorige