Meer weten?

De scheidende en de nieuwe voorzitter GV Centric

Afgelopen week is de heer Patrick van Domburg (burgemeester gemeente IJsselstein) tijdens de Algemene Ledenvergadering van de GV Centric (GV), benoemd als nieuwe voorzitter. Hij volgt daarmee de heer Arjen Gerritsen (burgemeester gemeente Almelo) op.

 

Na 9 jaren van actieve inzet en betrokkenheid heeft de heer Gerritsen deze functie overgedragen. De GV is hem veel dank verschuldigd. Zo heeft hij de GV geleid in een periode waarin de druk op informatievoorziening in de volle breedte toenam. Denk aan alle technologische, maatschappelijke, wettelijke en vooral bestuurlijke veranderingen in de directe werkomgeving van de leden van de GV. En ook zeker de druk die daarmee op de firma Centric werd en wordt gelegd om bij te blijven.

 

Daarnaast is onder zijn leiding de relatie met de firma Centric altijd open en constructief geweest. Zeker geen sinecure in een wereld waar vraag en aanbod nog wel eens verschillende idee├źn en gedachten hebben. Onder zijn leiding is de kritische maar positieve verhouding tussen de GV en de firma Centric verder uitgebouwd en verstevigd, uiteraard met als basis ieders eigen verantwoordelijkheid. Voorwaar iets om dankbaar voor te zijn als leden, bestuur en zeker ook de firma Centric.

 

De heer van Domburg treedt aan in een periode waar de enige constante, het steeds veranderen/vernieuwen lijkt te zijn. Dat zal een uitdaging zijn op diverse fronten, maar met steun van een actief en betrokken bestuur en vele leden zal dat zeker lukken. Wij wensen hem daarbij heel veel succes!< GA TERUG Volgende > < Vorige