Meer weten?

Centric Productbeleid Lokale Overheid 2018-2019

Het vernieuwde Centric Productbeleid 2018-2019 is online beschikbaar. Hierin ontdekt u de visie en plannen waarmee Centric gemeenten en uitvoeringsorganisaties helpt bij hun transformatie naar een regisserende en informatiegedreven overheid.

 

Het Productbeleid komt ieder jaar tot stand in overleg met het bestuur én de functionele klantoverleggen van de GV Centric. De belangrijkste thema’s dit jaar zijn: de AVG, security en de opmars van selfservice voor burgers en bedrijven.


Productbeleid
Bent u benieuwd naar de inhoudelijk visie en plannen van Centric of wat er de komende tijd op uw vakgebied verandert en wat dat betekent voor de oplossingen waar u mee werkt? Lees er alles over in het vernieuwde Productbeleid voor de Lokale Overheid 2018-2019.


Inloggen
De Planning 2018-2019 en de Organisatorische en Infrastructurele consequenties zijn uitsluitend beschikbaar voor klanten. U logt in op de website van het Productbeleid. Hebt u geen inloggegevens? Maak dan op de site van het Productbeleid een nieuw account aan. U kunt ook inloggen op de Centric Customer Portal en vervolgens klikt u op de banner naar het Productbeleid.


Mail uw vraag
Hebt u specifieke vragen of opmerkingen over het Centric-productbeleid of over de rol van de GV Centric, mail dan naar info@gvcentric.nl of info.pss@centric.eu.

 < GA TERUG Volgende > < Vorige