Meer weten?

Algemene Ledenvergadering GV Centric 2017

Hierbij nodigen wij u uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Gebruikersvereniging Centric. Deze vergadering wordt gehouden op dinsdag 14 november 2017. De ALV-vergadering is gepland van 14.15 uur tot 14.55 uur.

 

Dit jaar hebben wij in overleg met de VIAG een themabijeenkomst gepland voorafgaand aan de ALV. Het thema draait om Escrow, wat is het nut en en wat daarbij komt kijken. Zeker in een periode van toenemende afhankelijkheid van informatieveiligheid en data beschikbaarheid een uitermate relevant maar vaak onderbelicht thema.

 

De inleiding wordt verzorgd door Peter van Schelven (Juridisch adviseur Wet&Recht). Uiteraard zal hij ook ingaan op de rol van de leverancier, het belang van klanten en de rol van de Stichting Software Continuïteit Centric (kortweg SSCC). En de wijze waarop de verantwoording naar het bestuur van de GV Centric is geregeld. De themabijeenkomst vangt aan om 13.30 uur.

 

De ALV-vergadering wordt gecombineerd met het VIAG-jaarcongres in NH Conference Centre Koningshof, Locht 117, 5504 RM  in Veldhoven. Zie voor meer info: VIAG-congres 2017 (Via deze link kunt u zich ook opgeven voor het VIAG Congres).

 

U kunt uw aanmelding doorgeven via info@gvcentric.nl ter attentie van Esther Post.

 

 < GA TERUG Volgende > < Vorige