Meer weten?
Header Nieuws

Migratie Oracle 12c Rel. 2

Vorige week heeft Centric het bericht over de Oracle 12c Release 2 op het Customer Portal gepubliceerd. Als Gebruikersvereniging Centric (GV) zijn wij al langere tijd hierover intensief in gesprek met KING, de G5 gemeenten, Oracle en Centric. Deze constructieve besprekingen hebben geleid tot heldere en goede afspraken zoals u die kunt lezen in de nieuwsbrief over de Oracle migratie.

 

Een belangrijke afspraak die wij met Oracle zijn overeengekomen is, dat Centric tot 31 december 2018 extended support op Oracle 11g Release 2 en Oracle Forms 11g Release levert aan haar klanten, uitsluitend ten behoeve van de Centric applicaties, zonder meerprijs.

 

Voor uitgebreidere informatie verwijzen wij u nogmaals naar desbetreffende nieuwsbrief. Hiervoor dient u zich in te loggen op het Customer Portal van Centric. Hebt u nog geen inloggegevens? Meldt u aan bij Centric door het invullen van het registratieformulier.

 

Wij zijn inmiddels in gesprek met Centric over de verdere inhoudelijk migratievoorbereidingen. Voor vragen en/of tips over de aanstaande migratie kunt u uiteraard Centric benaderen, maar desgewenst kunt u ook contact opnemen met de Gebruikersvereniging. U kunt daartoe een mail sturen naar info@gvcentric.nl, ter attentie van Wicher Venema.< GA TERUG Volgende > < Vorige