Meer weten?
Header Nieuws

Centric Productbeleid

Het nieuwe Productbeleid voor de Lokale Overheid 2016 – 2017 van Centric is sinds begin februari online beschikbaar. Ieder jaar stelt Centric de plannen voor de komende twee jaar vast in overleg met de leden van de GV Centric.
Ook dit jaar geeft het Productbeleid weer een prima overzicht van de voorgenomen productontwikkelingen en innovaties. Voor Centric-klanten is het belangrijk om kennis van te nemen en te gebruiken bij planningen en begrotingen, ongeacht of zij lid zijn van de GV Centric.

 

Vanuit onze goede samenwerking heeft een aantal leden van de GV Centric in december het concept van het nieuwe productbeleid doorgelezen. Vervolgens is er in januari uitgebreide afstemming geweest met de klantvertegenwoordiging en Centric.

 

Productbeleid
Bent u benieuwd wat er de komende tijd op uw vakgebied verandert en wat dat betekent voor de oplossingen waar u mee werkt? Lees er alles over in het vernieuwde Productbeleid voor de Lokale Overheid 2016 – 2017.

 

Customer Portal
Een aantal onderdelen van het Centric Productbeleid, zoals de planning en prijsinformatie, is uitsluitend beschikbaar voor klanten. Log daarom in op de Centric Customer Portal en klik door naar het Productbeleid.

 

Hebt u nog geen inloggegevens voor de Customer Portal? Maak dan op de site van het Productbeleid een nieuw account aan of gebruik uw account van vorig jaar.

 

Mail uw vraag
Hebt u specifieke vragen of opmerkingen over het Centric-productbeleid of over de rol van de GV Centric, mail dan naar info@gvcentric.nl of info.pss@centric.eu.< GA TERUG Volgende > < Vorige