Meer weten?

Voormelding actualisatie Bewerkersovereenkomst

Het Dagelijks Bestuur heeft met de directie van Centric afspraken gemaakt over het actualiseren van de modelbewerkersovereenkomst die in juni 2016 is verspreid. Met een 14-tal gemeenten zijn wij als GV Centric gestart met een inventarisatie van gewenste/noodzakelijk aanpassingen. De voorbereidende inventarisatie is nagenoeg afgerond.

 

Inmiddels is er onder leiding van de GV een eerste afstemming geweest tussen een afvaardiging van de betrokken gemeenten en een afvaardiging van Centric. De planning is erop gericht, dat in het tweede kwartaal van 2017 een overeenstemming is  bereikt over de nieuwe versie. In het proces vragen wij ook de IBD om een beoordeling.

 

Inhoudelijk is het nog te vroeg om op de versie vooruit te lopen maar de geactualiseerde versie wordt qua inhoud sterk bepaald door de komst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die medio 2018 van kracht wordt. Zodra de nieuwe versie geüpdatet is, wordt de bewerkersovereenkomst weer door ons beschikbaar gesteld aan de leden van de GV Centric. Wij houden u op de hoogte.

 

Hebt u vragen, ervaringen en/of tips dan vernemen wij dit uiteraard graag. Via mail kunt u deze sturen naar info@gvcentric.nl, ter attentie van Wicher Venema.

 < GA TERUG Volgende > < Vorige