Meer weten?

Reminder – Informatie GV klantoverleggen op het Centric CP

De afgelopen maanden hebben weer veel klantoverleggen onder de overkoepelde afspraken tussen Centric en de GV Centric plaats gevonden. De afspraak die wij met Centric over de verslagen van klantoverleggen hebben gemaakt is dat deze verslagen, vanwege concurrentiegevoeligheid, niet publiek beschikbaar worden gesteld.

 

Op het Customer Portal van Centric worden de verslagen van de GV onder een eigen herkenbare positie tegel (GV tegel) op zowel de hoofdpagina als de productpagina’s van Centric gepubliceerd.

Wilt u dus een verslag lezen van een strategisch-, tactisch-, regionaal- of expertgroep overleg? Via de toegang tot het CP kunt u de verslagen benaderen en lezen welke afspraken zijn gemaakt met Centric.

 

Uiteraard krijgt u alleen toegang tot die productomgevingen en verslagen waarvan uw organisatie klant van Centric is. Hebt u nog geen inloggegevens voor de Customer Portal? Klik dan hier om een nieuw account aan te maken.

 

Wilt u los van het CP informatie over de GV klantoverleggen? Neem dan contact met ons op en stuur een mail naar info@gvcentric.nl.

 < GA TERUG Volgende > < Vorige