Meer weten?

Vakgroep Contract- en Leveranciersmanagement levert opt-in formulier bij oplegger GIBIT 2020 op

In 2019 heeft de vakgroep Contract- en Leveranciersmanagement (CLM) een oplegger bij de Gemeentelijke Inkoop bij IT Toolbox (voorheen genaamd Gemeentelijke Inkoopvoorwaarden bij IT) (GIBIT) opgeleverd. De vakgroep heeft deze oplegger eind 2020 aangepast om aan te sluiten bij de 2020-versie van de GIBIT. Om u te helpen de voorwaarden aan een uitgevraagde ICT-Prestatie proportioneel te maken, heeft de vakgroep CLM nu ook een opt-in formulier opgesteld.

Het opt-in formulier bevat artikelen uit de GIBIT die een bewuste keuze vragen. Met het formulier kunt u aangeven of u de betreffende voorwaarden wel of niet wilt toepassen. En als u een bepaalde voorwaarde wilt toepassen, dan kunt u in het formulier toelichten waarom.

Het formulier kan hieronder worden gedownload.

Voor ondersteuning bij het maken van de juiste keuzes, kunt u gebruikmaken van de toolbox van de VNG.

Heeft u vragen, ervaringen of tips, dan vernemen wij dit uiteraard graag. Ook omdat de oplegger en het bijbehorende opt-in formulier op enig moment met betrokken partijen zullen worden geƫvalueerd en waar nodig bijgesteld. U kunt uw vragen en opmerkingen sturen naar info@gvcentric.nl.< GA TERUG Volgende > < Vorige