Meer weten?

Meld je aan voor het regio-overleg Burgerzaken

In juni organiseren we weer regio-overleggen Burgerzaken, waarin we de laatste ontwikkelingen op het gebied van burgerzaken met je doornemen. Omdat de overleggen online plaatsvinden, combineren we alle regio-overleggen in één overleg.

We zetten weer een mooi programma neer, dat een brede groep belanghebbenden zal aanspreken. Gastsprekers, medewerkers van Centric en leden van de Gebruikersvereniging delen de laatste inzichten over de Landelijke Aanpak Adreskwaliteit (LAA), het programma Verbeteren Reisdocumentenstelsel (VRS), Common Ground en de betekenis hiervan voor je dagelijkse processen, nu en in de nabije toekomst.

Het overleg vindt plaats op 10 juni van 11.00 uur tot 12.30 uur

Ben je beheerder, (eind)gebruiker, adviseur of leidinggevende? Meld je aan via een mail aan PIV Secretariaat Centric. Hierna ontvang je een uitnodiging met een link om deel te nemen aan het overleg. De opzet wijkt iets af van wat je gewend bent. Het wordt nu ook mogelijk om de bijeenkomsten na afloop terug te kijken. Handig voor jezelf, maar ook om informatie later binnen jouw organisatie te delen.< GA TERUG Volgende > < Vorige