Meer weten?

Meld je aan voor de regio-overleggen Burgerzaken

Regelmatig wordt de vraag gesteld wanneer er weer regio-overleggen Burgerzaken worden georganiseerd. Inmiddels zijn de eerste overleggen ingepland. Op vier data in september zullen per regio de laatste ontwikkelingen worden doorgenomen. De overleggen duren een uur en vinden online plaats. Mocht je dit nog niet hebben gedaan, meld je hier dan nu voor aan.

De overleggen zijn gepland op de volgende data:

RegioDatumBegintijdEindtijd
Noord1 september 202010.00 uur11.00 uur
Oost3 september 202010.00 uur11.00 uur
West8 september 202010.00 uur11.00 uur
Zuid10 september 202010.00 uur11.00 uur

Mocht je niet weten in welke regio je bent ingedeeld, dan kun je contact opnemen met het ambtelijk secretariaat van de gebruikersvereniging.

Paul Buik, waarnemend lid van het algemeen bestuur van de Gebruikersvereniging Centric, portefeuille Publieksdiensten/Burgerzaken, zal zich voorstellen. Inhoudelijk zullen we ingaan op de vraag wat LO 3.13 betekent voor gemeenten, op de status van de vernieuwing van Key2Burgerzaken en op VRS (Vernieuwing Reisdocumenten Stelsel).

Aanmelden kan bij PIV Secretariaat Centric. Hierna ontvang je een uitnodiging om deel te nemen aan een Microsoft Teams-vergadering. Geef bij de aanmelding aan om welk regio-overleg het gaat. Omdat de vergadering online plaatsvindt, is het mogelijk om aan te sluiten bij een andere regio.

Om praktische redenen, is het aantal deelnemers per sessie gemaximeerd op 40.< GA TERUG Volgende > < Vorige