Meer weten?

Meedenken over datamanagement

Is jouw organisatie afnemer van Key2Datadistributie? Volg je de ontwikkelingen rondom Common Ground op de voet en heb je ideeën over wat de opkomst van de cloud betekent voor de applicaties en diensten van Centric die je gebruikt? Word dan deelnemer aan het tactisch overleg Datadistributie en denk mee over de toekomst van datamanagement.

Het tactisch overleg Datadistributie (TO Datadistributie) is een nieuw overleg. Voor afnemers en Centric moet dit dé plek worden om af te stemmen over releaseplanningen, kwaliteit van dienstverlening, implementatie van wetgeving en standaarden, prijs-kwaliteitverhouding, enzovoort. Verder dient het overleg als brug tussen het gebruikersoverleg Key2Datadistributie en het algemeen bestuur van de gebruikersvereniging. Een eerste overleg zal worden gepland voor de zomervakantie. In het najaar volgt een tweede overleg.

Wil je deelnemen aan het TO Datadistributie en een uitnodiging ontvangen voor het eerste overleg? Neem dan contact op met Rick van Rooijen, ambtelijk secretaris van de Gebruikersvereniging Centric.< GA TERUG Volgende > < Vorige