Meer weten?

Centric publiceert Productbeleid voor de Decentrale Overheid 2020 – 2021

Centric heeft het Productbeleid voor de Decentrale Overheid 2020 – 2021 gepubliceerd. In het productbeleid staan de laatste ontwikkelingen rond overheid en ICT en hoe de diensten en softwareoplossingen van Centric daarop inspelen.

Leden van de Gebruikersvereniging hebben het voorgenomen beleid tevoren gereviewd en Patrick van Domburg, burgemeester van de gemeente IJsselstein en voorzitter van de Gebruikersvereniging Centric, heeft het beleid symbolisch in ontvangst genomen van Maarten Hillenaar, algemeen directeur van de divisie Public Sector Solutions van Centric.

Belangrijke thema’s, trends en aandachtspunten die we er hier voor u willen uitlichten zijn Common Ground, de geleidelijke overgang naar SaaS (Software as a Service) en de e-Diensten. Voor meer informatie over deze onderwerpen en het specifieke productbeleid rond de verschillende Suites, kijk op www.centricpblo.nl.

Heeft u vragen of opmerkingen over het productbeleid? Laat het ons weten. U kunt uw vragen en opmerkingen e-mailen naar rick.vanrooijen@gvcentric.nl.< GA TERUG Volgende > < Vorige