Meer weten?

Centric publiceert Productbeleid lokale overheid 2023

Centric heeft het Productbeleid lokale overheid 2023 gepubliceerd. Het productbeleid beschrijft de laatste ontwikkelingen rond overheid en ICT en hoe de softwareoplossingen en diensten van Centric daarop inspelen. Ook is er aandacht voor thema’s als de overgang naar SaaS (Software as a Service), Common Ground en digitale toegankelijkheid.

 

Dit jaar is gekozen voor een andere vorm om het productbeleid te presenteren. In een virtuele wereld kun je op zoek naar antwoorden op je vragen. Het is niet nodig om hiervoor in te loggen. Met uitzondering van de budgetinformatie, is het productbeleid geheel openbaar. Het productbeleid kan ook als PDF-bestand worden gedownload. De budgetinformatie wordt per product op het Customer Portal gepubliceerd.

 

Net als in voorgaande jaren, hebben leden van de gebruikersvereniging het voorgenomen beleid tevoren gereviewd. Waarvoor dank! Op basis van de reacties is het productbeleid op verschillende plaatsen aangepast en aangevuld.

 

In overleggen die onder de vlag van de gebruikersvereniging worden georganiseerd, vindt gedurende het jaar afstemming plaats over de realisatie van het beleid. Zo geven we samen sturing aan de verdere ontwikkeling van de Centric-producten en diensten die provincies, waterschappen, gemeenten en samenwerkingsverbanden gebruiken.

 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk het Productbeleid lokale overheid 2023 op https://www.centricpblo.nl/.

 < GA TERUG Volgende > < Vorige