Meer weten?
Header Nieuws

Productbeleid 2015-2016

Het Productbeleid van Centric Lokale Overheid 2015 – 2016 is sinds deze week beschikbaar. Daarin leest u de plannen van Centric voor de nabije toekomst en de visie op de actuele ontwikkelingen rondom innovatie digitale overheid en ICT.

Als Gebruikersvereniging Centric hebben wij veelvuldig overleg met Centric over het Productbeleid voor de korte en langere termijn. Een productbeleid wat effecten heeft voor alle klanten van Centric, ongeacht of een klant wel of geen lid is van de GV Centric.
Vanuit de goede samenwerking met Centric op de realisatie van het beleid, zien wij de toekomst en continuïteit van dienstverlening met en door Centric met vertrouwen tegemoet.

 

Verbeterde werkwijze en nieuwe ontwikkelingen
Het Productbeleid 2015-2016 heeft een nog betere aansluiting bij de behoeften van de klanten. Veel klanten hebben in de frontlinie meegedacht in de realisatie van het Productbeleid.
De Portfolio van Centric is uitgebreid met oplossingen op het gebied van openbare orde en veiligheid en een nieuwe dienst waarmee organisaties online de identiteiten van gebruikers kunnen beheren.

In het beleid leest u veel over de oplossingen van Centric die gemeenten ondersteunen bij hun nieuwe taken in het sociaal domein. Ook wordt er al een korte inzicht gegeven in de toekomst op het gebied van de Omgevingsvergunning en het versiebeleid rond producten van derden.
Kortom, het Productbeleid is volgens ons zeker de moeite waard om kennis van te nemen en te verwerken in de organisatie specifieke planning en begroting ontwikkelingen.

 

Inloggen
Het Productbeleid Lokale Overheid 2015 – 2016 is beschikbaar via centric.eu/productbeleid. Een aantal onderdelen van het Productbeleid is uitsluitend beschikbaar voor klanten en/of leden GV Centric . U kunt daarvoor inloggen op de Centric Customer Portal en klik dan door naar het Productbeleid. Indien u geen inloggegevens hebt voor de Customer Portal dan kunt u op de site van het Productbeleid een nieuwe account aanmaken of het account gebruiken van vorig jaar.

 

Hebt u vragen en/of tips over het Productbeleid, stuur dan een mail naar de Gebruikersvereniging Centric (info@gvcentric.nl) en/of Centric (info.pss@centric.eu).< GA TERUG Volgende > < Vorige