Meer weten?

Vooraankondiging migratie naar Oracle Database 19c

Oracle beëindigt haar support op Oracle Database 12c Release 2 (12.2.0.1.0) per november dit jaar. Centric maakt zich op voor de migratie naar Oracle Database 19c. De vrijgave van producten op Oracle Database 19c is gepland in Q3 2020, zodat de migraties vanaf dat moment kunnen plaatsvinden. Wij raden u aan om de komende migratie nu al voor te bereiden.

De migratie van Oracle Database 12c naar Oracle Database 19c heeft een vergelijkbare impact op uw omgeving als de eerdere migratie naar Oracle Database 12c. Als gebruikersvereniging raden wij u daarom aan om de migratie nu al voor te bereiden en deze te begroten en in te plannen.

Voor beheerders die ervaring hebben met Oracle Database 12c, zou Oracle Database 19c in principe geen extra opleiding vragen. Naar verwachting zal de migratie op dit punt minder impact hebben op uw organisatie.

De komende periode zullen de regio-accountmanagers van Centric de migratie naar Oracle Database 19c bespreken met de informatiemanagers. Centric zal u ook via het customer portal en via de gebruikersvereniging informeren over de migratie, te beginnen met een vooraankondiging die eerdaags verzonden zal worden.

Voor meer informatie over de migratie naar Oracle Database 19c kunt u contact opnemen met uw regio-accountmanager.

Volg je de ontwikkelingen op het terrein van infrastructuur en platformen op de voet? Wil je met collega’s en Centric afstemmen over vrijgaven en ondersteuning? Meld je dan aan voor het platform I&A van de gebruikersvereniging door een berichtje te sturen naar rick.vanrooijen@gvcentric.nl.< GA TERUG Volgende > < Vorige