Meer weten?

Urgente behoefte aan pilotorganisaties in het Sociaal Domein

Centric zoekt voor de komende voorjaarsversie van de Suites voor het Sociaal Domein vier nieuwe pilotorganisaties. De nieuwe pilotorganisaties gaan zich richten op de aandachtsgebieden Werk, Inkomen, regressietests en externe koppelingen.

Het is belangrijk dat de Suites goed worden getest en dat kan Centric niet alleen. Daar zijn pilotorganisaties voor nodig. Als pilotorganisatie test je de nieuwe software als eerste en beschik je altijd over de actuele versie. Tegenover de inspanning die dit vraagt, staat dat je als eerste beschikt over nieuwe versies en tijdens de testperiode snelle en kosteloze ondersteuning krijgt. Zo ga je de implementatie van de nieuwe versie vol vertrouwen tegemoet. Pilotorganisaties ontvangen bovendien een korting op de licentiekosten die – afhankelijk van de uitgevoerde tests – kan oplopen tot enkele duizenden euro’s.

Met de extra pilotorganisaties kunnen de testwerkzaamheden beter worden verdeeld en kan de kwaliteit van de tests – en daarmee de kwaliteit van de leveringen – worden verhoogd. En daar profiteren we allemaal van.

Wil je samen met andere pilotorganisaties zorgen voor betere software en pilotorganisatie worden? Of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Marc Neleman via marc.neleman@centric.eu.< GA TERUG Volgende > < Vorige