Meer weten?

Samenwerken aan de toekomst van het fysieke domein

Is jouw organisatie nu afnemer van Key2Vergunningen, Suite4Omgevingsdiensten of heeft jouw organisatie onlangs Centric Leefomgeving aangeschaft? Volg je de ontwikkelingen rondom de nieuwe Omgevingswet op de voet en ben je benieuwd wat de opkomst van de cloud betekent voor de applicaties en diensten van Centric die je gebruikt? Wordt dan deelnemer aan het tactisch overleg Centric Leefomgeving en werk samen aan de toekomst van het fysieke domein.

Op donderdag 15 april 2021 van 13.00 tot 15.00 uur is het eerste tactisch overleg Centric Leefomgeving (TO Centric Leefomgeving) gepland. We verwachten een mooi programma te kunnen bieden, met een klantcasus, de laatste inzichten over de realisatie van het Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO), de verSaaSing van applicaties en ruimte voor interactie. Meer informatie hierover volgt zodra het programma vaststaat.

Het TO Centric Leefomgeving is de opvolger van het tactisch overleg Suite4Omgevingsdiensten (TO Suite4Omgevingsdiensten). Zoals de nieuwe naam al doet vermoeden, komt Centric Leefomgeving meer centraal te staan. De ontwikkelingen op het gebied van Centric Leefomgeving werden al gevolgd in het TO Suite4Omgevingsdiensten. De transitie naar en het gebruik en beheer van deze nieuwe oplossing worden hier nu aan toegevoegd. Daarnaast blijft het TO Centric Leefomgeving de plek voor afnemers en Centric om af te stemmen over zaken als productplanningen en servicelevels voor de Suite4Omgevingsdiensten. Verder dient het overleg als brug tussen het functioneel overleg Key2Vergunningen (FO Key2Vergunningen), de Centric Leefomgeving haal- en brengsessies en het algemeen bestuur van de gebruikersvereniging.

Grafische weergave overlegstructuur Leefomgeving


Het TO Centric Leefomgeving heeft vaste deelnemers, net als het TO Suite4Omgevingsdiensten. Hierbij streven wij naar een evenwichtige vertegenwoordiging van gemeenten en omgevingsdiensten (regionale uitvoeringsdiensten). Met name de omgevingsdiensten zouden nog sterker vertegenwoordigd mogen zijn.

Wil je deelnemen aan het TO Centric Leefomgeving en meedenken over de toekomst van de producten en diensten die je gebruikt? Neem dan contact op met Rick van Rooijen, ambtelijk secretaris van de Gebruikersvereniging Centric.< GA TERUG Volgende > < Vorige